Rovné zacházení se zaměstnanci v oblasti malých a středních podniků - Wasserbauerová, Monika (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce identifikuje závažné problémy týkající se nerovného zacházení (diskriminace) se zaměstnanci, v oblasti malých a středních podniků. Práce má část teoretickou, kde je věnována pozornost základním termínům a legislativě ČR a EU a část praktickou, kde pomocí dotazníkového šetření byli dotázáni respondenti na tuto problematiku.
equal treatment of employees in small and medium-sized enterprises
Keywords: diskriminace; legislativa; nerovné zacházení; discrimination; legislation; unequal treatment