Rekreační potenciál vodní nádrže Orlík pro vodní plavbu (Oblast výzkumu - Podskalí) - Dušková, Tereza (Jihočeská univerzita, 2022)
Diplomová práce je zaměřena na kapacitní potenciál a vytíženost vybraného úseku vodní nádrže Orlík z hlediska vodní plavby. Zkoumaným úsekem je atraktivní oblast Podskalí. Cílem práce je zjištění aktuální vytíženosti vodní nádrže Orlík z hlediska vodní plavby a její frekvence, doprovodné infrastruktury a kapacitního potenciálu v návaznosti na splavnost vodního toku Vltava.
Recreational potential of Orlík dam for water navigation (Research area - Podskalí)
Keywords: Potenciál; vodní nádrž Orlík; rekreační plavba; rekreační zařízení; infrastruktura; Potencil; water dam Orlík; recreation cruise; recreational facilities; navigation