Analýza systému řízení skladu ve vybraném podniku - Capl, Václav (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem práce bylo analyzovat systém řízení skladu ve vybraném podniku , se zaměřením na skladovací procesy a způsob uskladňování zboží. Nejprve bylo zjištěno, jakým způsobem je ve vybraném podniku řízení skladu provozováno v současné době a jakých manipulačních prostředků je v tomto skladu používáno. Se zaměstnanci byly vedeny řízené rozhovory. Na základě jejich výsledků bylo provedeno pozorování a získané výsledky v podobě záznamů a časových snímků byly dále se zaměstnanci konzultovány. Byla provedena ABC analýza. Z výsledků provedené analýzy byla navrhnuta opatření vedoucí ke zlepšení současného stavu.
Analysis of the warehouse management system in a chosen company
Keywords: skladování; skladovací procesy; manipulační prostředky; warehouse; warehousing; goods storage