Internetová komunikace v sektoru služeb - Mráz, Daniel (Jihočeská univerzita, 2019)
Bakalářská práce se věnuje problematice komunikace v internetovém prostředí v různých rovinách, tzn. přímá komunikace poskytovatele služby se stávajícími, či potenciálními zákazníky, komunikace s pomocí reklamy, vzájemná komunikace mezi uživateli služeb. Rozebírá problematiku provozování marketingu na sociálních sítích a různé marketingové strategie. Dále také zkoumá výhody a nevýhody různých druhů reklam, které jsou na internetu možné použít. A nakonec především pomocí dotazníkového šetření zkoumá názory a preference internetových uživatelů v Česku.
Internet communication in the service sector
Keywords: Sociální síť; marketing; propagace; reklama.; Social network; marketing; promoting; advertising.