Plži Přírodní rezervace Oheb - Kadavá, Jana (Jihočeská univerzita, 2011)
Záměrem této práce bylo zpracování dosavadních údajů od Culka, Brabence a Juřičkové, zmapování výskytu a semikvantitativních početností plžů v Přírodní rezervaci Oheb, dále vypracování inventarizačního seznamu druhů a zhodnocení jejich biotopových preferencí vztažených zejména k určitému lesnímu typu. Pravidelný monitoring pomáhá při hodnocení stavu a vývoje populací i celé rezervace.
Gastropods of NR Oheb.
Keywords: Přírodní rezervace Oheb; plži; Nature Reserve Oheb; gastropods