Systém rozvoje a vzdělávání zaměstnanců v bankovním sektoru v kontextu pandemie Covid-19 - Zelenková, Natálie (Jihočeská univerzita, 2023)
Bakalářská práce se zabývá systémem rozvoje a vzdělávání zaměstnanců v bankovním sektoru. Cílem této práce je zhodnocení systému rozvoje a vzdělávání zaměstnanců v bankovním sektoru s ohledem na vliv opatření a restrikcí pandemie Covid-19 a navržení změn vedoucích ke zlepšení současného stavu. Práce nejprve popisuje vzdělávání zaměstnanců v bankovním sektoru České republiky a jeho význam. Zkoumá proces systematického vzdělávání zaměstnanců pro efektivní plnění pracovních povinností a zároveň postupy při plánování a realizaci vzdělávacích akcí. Následuje část, která představuje výsledky z dotazníkového šetření provedeném ve dvou českých bankovních institucích a porovnává současnou situaci. Poté jsou na základě výsledků výzkumu navržena konkrétní doporučení pro zlepšení systému vzdělávání a rozvoje zaměstnanců v bankovním sektoru.
Employee Development and Training System in the Banking Sector in the Context of Covid-19 Pandemic
Keywords: lidské zdroje; vzdělávání zaměstnanců; bankovní sektor; systematické vzdělávání; human resources; employee education; banking sector; systematic training