Výživa dojnic v daném zemědělském podniku - Neugebauerová, Eva (Jihočeská univerzita, 2020)
Tato bakalářská práce je zaměřena na kvalitu a úroveň výživy vysokoužitkových dojnic českého strakatého skotu. Práce je koncipována do dvou částí. První část tvoří teoretickou základnu zkoumané problematiky. Praktická část se zabývá zejména hodnocením faktorů podílejících se na kvalitě a úrovni krmení a výživy dojnic v praxi.
Nutrition of dairy cows on a specific agricultural holding
Keywords: dojnice; krmná dávka; výživa; objemné krmivo; krmení; dairy cows; feed ration; nutrition; bulky feed; feeding