Optimalizace odečtové trasy - Svačina, František (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato práce se zabývá vytvořením softwaru, který bude vypočítávat a zobrazovat optimalizované trasy. Cílem práce bylo vytvořit software pracující na operačním systému Windows. Základním smyslem aplikace je nalézt nejvhodnější trasu pro pohyb pracovníka tak, aby navštívil všechna zadaná místa.
Optimization of meter reading route
Keywords: Optimalizace tras; wpf; problém obchodního cestujícího; Route optimization; wpf; travelling salesman problem