Tvorba školního vzdělávacího programu pro předškolní vzdělávání - Peterková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2015)
Bakalářská práce se zabývá problematikou tvorby školního vzdělávacího programu v pedagogické praxi. V teoretické části jsou uvedeny kurikulární dokumenty, ze kterých vycházejí předpisy pro tvorbu školních vzdělávacích programů, a popsány zásady pro tvorbu školních vzdělávacích programů pro předškolní vzdělávání. V praktické části se práce zabývá zkušenostmi s tvorbou školních vzdělávacích programů. Formou dotazníkové metody a metody rozhovoru se snaží popsat problémy s tvorbou a zmapovat případné požadavky na metodickou pomoc pro příští práci.
Creating School Education Programme for Preschool Education.
Keywords: Kurikulum; Rámcový vzdělávací program pro předškolní vzdělávání; Školní vzdělávací program pro předškolní vzdělávání; Třídní vzdělávací program; Curriculum; General educational program for pre-school education; Schooling educational program for pre-school education; Class educational program.