Změny tělesné konstituce v průběhu tréninkového roku v závislosti na tréninkovém zatížení u triatlonistů. - Krejčová, Petra (Jihočeská univerzita, 2023)
Cílem této bakalářské práce je díky teoretickým poznatkům přiblížit charakteristiku triatlonu, tréninkového zatížení u těchto sportovců a také nastínit důležitost životosprávy i tělesné konstituce. Na základě získaných výsledků z výzkumného šetření zmapovat podílející se procesy.a zanalyzovat změny tělesné konstituce v průběhu tréninkového roku v závislosti na tréninkovém zatížení u triatlonistů.
Changes in body constitution during training year depending on the training load u triathletes
Změny tělesné konstituce v průběhu tréninkového roku v závislosti na tréninkovém zatížení u triatlonistů
Keywords: triatlon; běh; cyklistika; plavání; tréninkový cyklus; životospráva; konstituce; triathlon; running; cycling; swimming; training cycle; lifestyle; constitution