Variabilita reprodukčních parametrů vybraných druhů sov. - Tomešová, Andrea (Jihočeská univerzita, 2021)
Bakalářská práce se zabývá reprodukčními parametry tří druhů sov: kalouse ušatého, sýce rousného a puštíka obecného. Hlavním cílem práce bylo vyhledat informace o hnízdění těchto druhů, porovnat jejich reprodukční potenciál a otestovat vliv zeměpisné šířky a délky a habitatu na reprodukční parametry.
Variability of reproductive parameters of chosen owl species.
Keywords: reprodukční parametry; geografická variabilita; kalous ušatý; sýc rousný; puštík obecný