Systém hodnocení pracovníků ve vybrané organizaci - Zemanová, Nikola (Jihočeská univerzita, 2021)
Cílem diplomové práce jsou návrhy změn na zlepšení systému hodnocení pracovníků ve vybrané organizaci vycházející z analýz, posouzení a zhodnocení řízení této oblasti. V teoretické části práce je použita literatura, která odpovídá zadání. V praktické části je nejprve analyzován stávající systém hodnocení pracovníků ve vybraném podniku, poté je zpracováno dotazníkové šetření, které analyzuje spokojenost a pohled zaměstnanců na hodnotící systém. V závěru jsou uvedeny návrhy, které by měly vést k vylepšení stávajícího systému hodnocení pracovníků v organizaci.
Employee evaluation system in a selected organization
Keywords: řízení lidských zdrojů; systém hodnocení; zaměstnanci; human resources management; evaluation system; employees