Zemědělské poradenství v jižních Čechách - Bečanová, Vendula (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce pojednává o zemědělském poradenství v jižních Čechách v letech 2007, 2008, 2009, až do dubna 2010. Tato práce je zaměřena na vymezení oblasti jižních Čech, jejího zemědělství a možností zemědělského poradenství.
The Agricultural Consulting in South Bohemia
Keywords: zemědělské poradenství; poradenský systém; akreditovaní poradci; agricultural consulting; advisory system; registered consultors