Hodnocení herního výkonu hráče a družstva v utkání volejbalu - Trantinová, Eliška (Jihočeská univerzita, 2008)
Hlavním úkolem této bakalářské práce je zjištění a porovnání herních výkonů družstva juniorů VK České Budějovice v sezóně 2006-2007 a 2007-2008 ve volejbale. Práce se skládá ze dvou částí, z teoretické a praktické. V teoretické části je základní charakteristika volejbalu jako sportovního odvětví, herní výkon hráče a týmu a metodický popis jednotlivých testů. V praktické části jsem porovnávala výkonnost družstva juniorů VK České Budějovice ve dvou po sobě jdoucích sezónách (podaní, příjem, útok, vykryti, bloky). Tato část obsahuje statistické výsledky, hodnocení. Práce by měla být přínosem hlavně pro trenéry volejbalu a representační trenéry, kdy vidíme přednosti a chyby daného družstva v herních činnostech.
The Evulation of Game Performance of Player and Team in Volleyball
Keywords: volejbal; tým; statistika; výkon; podání; příjem; blok; útok; volleyball; team; statistic; achievement; serve; reception; block; attack