Estetika trendu v současné společnosti - Jurčík, Jakub (Jihočeská univerzita, 2010)
Předkládaná bakalářská práce se věnuje zkoumání fenoménu trendu v současné postmoderní společnosti s využitím poznatků strukturalismu a dalších moderních estetických teorií.
Aesthetics of The Trend in Current Society
Keywords: trend; estetika; strukturalismus; postmoderní společnost; trend; aesthetics; structuralism; postmodern society