Smysluplné trávení volného času mládeže jako možná prevence společensky nevhodného chování. - Švehlová Bryolová, Petra (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato práce se zabývá problematikou trávení volného času součastnou mládeží a jeho smysluplnosti v souvislosti s jeho možným preventivním působením před pácháním delikventního či dokonce až trestního chování.
Young people spending meaningful free time as a possible prevention of socially unapproved behavior.
Keywords: Mládež; volný čas; volnočasové aktivity; společensky nevhodné formy chování mládeže.; Yong people; leisure time; leisure time activites; inappropriate types of behavior socially.