Zájmová činnost dětí jako součást výchovy ke zdraví. - Mrskoš, Petr (Jihočeská univerzita, 2013)
Zájmová činnost děti a související základní pojmy.
Leisure time activities of children as part of health education.
Keywords: zájmová činnost; výchova ke zdraví.; leisure time acvivities; health education