Automatizace forenzního zkoumání navigačních zařízení - Pokorný, Adam (Jihočeská univerzita, 2018)
Tato bakalářská práce se zabývá forenzní analýzou souborů z obrazu disku GPS přístrojů. Cílem je vytvoření nástroje, který bude schopný automaticky zanalyzovat a vypsat dostupné informace.
Automation of Forensic Examining navigation devices
Keywords: GPS; bitová kopie; obraz; disk; analýza; hardware; software; program; forenzní zkoumání; GPS; image; hard drive; analysis; hardware; software; forensic analysis; examining