Reklama a její význam ve firmě - Peszatová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem této bakalářské práce bylo pomocí zvolených dostupných prostředků a metod provést analýzu reklamy ve vybrané firmě. Pro tento úkol jsem si vybrala firmu Ká-servis, která mi poskytla potřebné informace. Tyto informace byly získávány nejen pozorováním, ale také konzultacemi s pracovníky firmy. Firma se specializuje především na půjčování lodí a tudíž práce byla směřována ke zviditelnění reklamních prostředků firmy, které povedou k přílivu nových zákazníků a zároveň také ke snížení nákladů.
Advertising and her significancy in the company
Keywords: reklama; reklamní prostředky; reklamní média; firma; trh; advertising; advertising funds; advertising media; company; market