Návrh a vybudování sítě podrobných bodů polohového bodového pole (PBPP) metodou klasickoua GPS v rámci řešení komplexní pozemkové úpravy (KPÚ). - Skála, Pavel (Jihočeská univerzita, 2007)
Síť bodů PBPP jsem budoval pro následující podrobná měření v rámci komplexních pozemkových úprav. Mezi podrobná měření patří např. mapování, zaměření obvodu upravovaného území, zaměření skutečného stavu situace v terénu nebo vytyčení nově navržených hranic pozemků podle schváleného projektu KPÚ.
Propsal and accomplishment of the network of fixed stations of detailed minor control by using total station and GPS in frame of land adjustment
Keywords: podrobné polohové bodové pole (PBPP); komplexní pozemková úprava (KPÚ); GPS; polygonový pořad