Hodnocení efektivnosti investičních variant - Šimková, Stanislava (Jihočeská univerzita, 2017)
Tato práce byla zaměřena na hodnocení efektivnosti investičních variant. Cílem bylo pomocí základních statických a dynamických metod zhodnotit efektivitu vybraných investičních možností. Bylo navrženo investiční rozhodnutí.
Evaluation of the Effectiveness of Investment Options
Keywords: investice; hodnocení efektivnosti; čistá současná hodnota; index ziskovosti; doba návratnosti; investment; effectiveness evaluation; net present value; profitability index; payback period