Rozvoj celoživotního vzdělávání na Písecku s využitím Evropského sociálního fondu - Klimešová, Petra (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem mé bakalářské práce je seznámení s teoretickým rámcem regionální politiky Evropské unie a její aplikací v České republice a na praktickém příkladu ukázat postup při vytváření žádostí o finanční podporu z Evropského sociálního fondu.
The Development of the longlife education in the Písek Region with using of European Social Fund.
Keywords: regionální politika EU; Evropský sociální fond; celoživotní vzdělávání; další profesní vzdělávání; projekt; operační program; regional policy; European Social Fund; longlife education; project; operational programme