Analýza dopravní obslužnosti vybraného regionu - Barborka, Václav (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem práce je zanalyzování a zhodnocení současného stavu dopravní obslužnosti v mikroregionu šumavské Podlesí do čtyř cílových měst pomocí kvocientu dopravní obslužnosti.
Analysis of transport services in selected region
Keywords: doprava; dopravní obslužnost; kvocient dopravní obslužnosti; transport; transport services; transport services quotient