Využití mechanizačních prostředků na výrobu objemových krmiv na farmě pro chov skotu - Formáček, Vojtěch (Jihočeská univerzita, 2021)
Hlavním cílem diplomové práce je využití mechanizačních prostředků k výrobě objemových krmiv z hlediska financí, množství vyrobeného krmiva a nákladů na jejich používání. Dále ukázka techniky používané na vybrané farmě a posouzení využití služeb. V neposlední řadě poslouží práce k prohloubení poznatků a novinek dané problematiky.
Use of mechanization means for production bulk feed on a cattle farm
Keywords: mechanizace; objemová krmiva; skot; mechanization; bulk feed; cattle