Multiplatformní aplikace v REACT NATIVE pro evidenci leteckých záznamů bezpilotních prostředků - Pašek, Zdeněk (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou multiplatformní mobilní aplikace, která uživateli umožní evidovat a následně zpracovávat své letecké záznamy bezpilotních prostředků. Tyto záznamy se primárně zabývají provedenými misemi, informacemi o pilotech a bezpilotních prostředcích nebo různými statistikami konkrétního pilota. Součástí práce je analýza, návrh, samotná implementace, testování aplikace a plánovaný rozvoj.
Multiplatform application for storing records of UAV in REACT NATIVE
Keywords: Mobilní aplikace; React Native; Node.js; Javascript; REST API; MongoDB; UAV; Mobile application; React Native; Node.js; Javascript; REST API; MongoDB; UAV