Uplatnění logistiky ve skladovém hospodářství vybraného podniku - Válek, Petr (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce se zabývá analýzou skladového hospodářství firmy HP Tronic, která se převážně zaměřuje na obchod s domácí elektronikou. Práce je rozdělena na několik částí. Jedná se především o témata z oblasti nákupu, prodeje, služeb a logistiky. Hlavní část práce je zaměřena na centrální sklad a funkčnost skladového hospodářství. Řeší možné rozšíření centráního skladu v Týništi nad Orlicí nebo jeho přestěhování na jiné vhodnější místo. Dále jsou navržena možná řešení dílčích nedostatků ve skladovém hospodářství. Závěr práce je věnovám celkovému zhodnocení možných řešení a jejich dopadů na skladové hospodářství a celou firmu.
The using of logistic in warehouse economy of specific company
Keywords: skladové hospodářství; logistika; centrální sklad; nákup; prodej; služby; warehouse economy; logistics; central warehouse; purchase; sale; services