Hodnocení mechaniky pohybu teplokrevných hříbat - Hrušková, Markéta (Jihočeská univerzita, 2008)
Hodnocení mechaniky pohybu teplokrevných hříbat v kroku a klusu. Porovnání českého a holandského teplokrevníka.
Evaluation of movement mechanics of warmblood foals
Keywords: kůň; hříbě; mechanika pohybu; krok; klus; ČT; KWPN; horse; foal; movement analysis; gait; trot; ČT; KWPN