Řešení technických a technologických zařízení v návrhu novostavby v obci Dobřejovice - Křiváčková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2018)
Tématem této diplomové práce je komplexní návrh technických a technologických zařízení v novostavbě zemědělského objektu. Práce se skládá ze dvou částí. První část je zaměřena na popis možných a nejpoužívanějších variant technických a technologických zařízení spolu s legislativními podmínkami. Druhá část je zaměřena na vlastní návrh těchto zařízení, včetně výpočtů a výkresů.
The solution of technical and technological equipment in the design of a new building in Dobřejovice
Keywords: Zemědělský objekt; technická zařízení; vepřín; novostavba; chov prasat; agricultural object; technical equipments; pig farm; new building; pig breeding