Centralizovaná správa aktivních prvků s využitím Software Defined Networking (SDN) a technologie OpenFlow, včetně zobrazení grafické topologie - Tůma, Jan (Jihočeská univerzita, 2017)
Náplní této diplomové práce je vytvoření nadstavbové webové grafické aplikace, využívající Software Defined Networking Controller a protokol OpenFlow pro základní management a vykreslení topologie aktivních prvků, popis hlavních aspektů technologie OpenFlow a optimalizace vybraného SDN Controlleru pro plnou podporu aktivních prvků v multi-vendor prostředí.
Centralized management of active devices using Software Defined Networking and OpenFlow technology, also with a topology graph
Keywords: Software Defined Networking (SDN); OpenFlow; Centralizovaná správa; Topologie; GUI; Kontrolér; Software Defined Networking (SDN); OpenFlow; Central management; Topology; GUI; Controller