Komparace vybraných kondičních předpokladů u hokejistů, fotbalistů a florbalistů výkonnostní úrovně - Novák, Matěj (Jihočeská univerzita, 2017)
V této práci jsme charakterizovali vybrané sportovní disciplíny z fyziologického hlediska a zaměřili se na složky potřebné k pochopení pohybu a jeho metabolické stránky. Konec teoretické části se věnuje pohybovým schopnostem a testování ve sportu. V praktické části práce jsou uvedeny úkoly a hypotézy práce společně s cílem práce, Poté je zde popsána testová baterie, podle které probíhalo testování. Dále jsou v praktické části uvedeny charakteristiky testovaných souborů, metody zpracování výsledků, výsledky a jejich porovnání. V úplném závěru práce je uvedena diskuze a závěr.
Comparison of selected fitness assumptions for hockey players, footballers and floorball players of local level
Keywords: Lední hokej; fotbal; florbal; fyziologie; pohybové schopnosti; testování; porovnání; Ice hockey; football; floorball; physiology; motion assumptions; testing; collation