Digitální marketing na B2B trhu. - Martinák, Petr (Jihočeská univerzita, 2018)
Cílem mé diplomové práce bylo navrhnout digitalni kampaň pro spolecnost Atos IT Solutions and Services, s.r.o., ktera sve reseni nabizi na B2B trhu. V teoreticke casti prace jsem popsal pojmy související s marketingem, digitálním marketingem, nástroji, které jsou v teto oblasti vyuzivany a dale kroky, ktere digitalni kampani prechazi, tzn. Analyza trhu, SWOT analyza, cile kampane, cilova skupina, rozpocet kampane. V analyticke casti jsem predstavil spolecnosti Atos IT Solutions and Services, s.r.o., ktere pusobi v IT sektoru a nabizi digitalni reseni dalsim spolecnostem, ktere se pohybuji na ceskem trhu. Na zacatku teto kapitoly jsem analyzoval dosavadní marketingové aktivity spolecnosti, tak abychom byli schopni popripade navazat na soucasne aktivity spolecnosti.
Digital marketing on the B2B market.
Keywords: digitální marketing; B2B trh; marketing; sociální sítě; média; návrh kampaně; realizace kampaně; rozpočet kampaně; e-mail marketing; webové stránky; digital marketing; B2B market; marketing; social networks; media; campaign design; campaign implementation; campaign budget; email marketing; website