Analýza možností vstupu vybraného tuzemského podniku na indický trh - Langweilová, Iva (Jihočeská univerzita, 2011)
Z důvodu rostoucího zájmu českých exportérů o indický trh jsou v bakalářské práci analyzovány možnosti vstupu firmy Kalas Sportswear, s. r. o. na tento trh a na základě doporučených možností je proveden průzkum proexportních aktivit, které jsou nabízeny ze strany státu a kterými lze vstup této firmy na nový trh podpořit.
Analysis of entry possibilities to indian market for chosen domestic company
Keywords: mezinárodní obchod; indický trh; Indie; sportovní oblečení; international trade; indian market; India; sportswear