Filosofie a teologie sportu se zřetelem k americkému fotbalu - Svoboda, Vojtěch (Jihočeská univerzita, 2011)
Práce zkoumá možné souvislosti mezi filosofií, teologií a sportem.
Philosophy and Theology of Sport with Accent on American Football
Keywords: filosofie sportu; teologie sportu; hermeneutika; americký fotbal; Council for Laity; papež; magisterium; náboženství; hra; philosophy of sport; theology of sport; hermeneutics; American football; Council for Laity; pope; magisterium; religion; game