Analýza využití regionální značky u vybraných producentů v oblasti Šumava - Maršálková, Jitka (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato bakalářská práce analyzuje využití regionální značky Šumava u vybraných producentů. Hlavním cílem práce je zjistit přínosy pro producenty registrovaných produktů a služeb. Na základě analýzy navrhnout zlepšení v systému ‚qregionální značky''.
The analyse of exploitation the regional brand by chosen producents in the region of Šumava
Keywords: marketing; regionální značka; produkt; cestovní ruch; řízený rozhovor; marketing; regional mark; product; tourism; interview-driven