Produktový mix firmy Pekařství Cais - Nováková, Iveta (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem mé práce bylo popsat produktový mix ve vybraném podniku. Pro tuto práci jsem si vybrala pekařství Vladimír Cais ve Vlachově Březí. Dále pak pomocí Bostonské matice provést analýzu výrobkového portfolia a na základě výsledku navrhnout možné změny ve výrobkovém portfoliu. V rámci analytické části byla také sestavena SWOT analýza podniku a životní cyklus výrobků.
The Product Mix of company Cais
Keywords: produktový mix; SWOT analýza; matice BCG; spotřební produkty; produktová řada; The product mix; The SWOT annalysis; Th BCG matrix; consumer products; product lines