Hodnocení vnitřního prostředí vybraného podniku - Horová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem bakalářské práce je zhodnocení současné situace vybraného podniku prostřednictvím analýz vnitřního prostředí. Ve své práci jsem se především zaměřila na oblast finanční a rozpočtovou a oblast řízení lidských zdrojů. Krátce je zhodnocena oblast výrobní a marketingová. Podstatou je rozpoznat silné a slabé stránky podniku. Na základě zjištěných poznatků je pro podnik navržena optimální strategie k udržení či zlepšení jeho dosavadního postavení na trhu.
Evaluation of the internal environment of the company
Keywords: Hodnocení vnitřního prostředí podniku; finanční analýza; řízení lidských zdrojů; SWOT analýza; lesní hospodářství.; Evaluation of the internal environment; financial analysis; human resource management; SWOT analysis; forest management.