Současná ruská literatura pro děti a mládež - Košáková, Alena (Jihočeská univerzita, 2023)
Diplomová práce bude pojednávat o nejnovější ruské literatuře pro děti a mládež. Autorka se při zpracování tohoto tématu zaměří zejména na poslední čtvrtstoletí, tedy přibližně na období od posledního desetiletí dvacátého století do současnosti.
Contemporary Russian literature for children and youth
Keywords: literatura; dětská literatura; literature; children´s literature