Ověření možnosti terapie nádorových onemocnění pomocí sloučenin s terminální manosou - Lenzová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem práce je prokázat, zda lze použít sloučeniny s terminální manosou (agonisty manosového receptoru a mannose-binding lectin) k léčbě nádorových onemocnění.
Proving the possibility of cancer therapy using compounds with terminal mannose
Keywords: nádor; MR; MBL; terminální manosa; cancer; MR; MBL; terminal mannose