Modernizace radarového modulu AAR - Lakatoš, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2011)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem modernizace radarového modulu AAR umístěného v přehledovém radiolokátoru RL ? 4 AS, který je součástí výzbroje armády ČR. Detailně popisuje radarový modul AAR, seznamuje s funkcí a konstrukcí daného radarového modulu. Všechny elektronické obvodové části určené k modernizaci byly pečlivě vybírány s ohledem na zajištění dobrých provozních parametrů a stability AAR modulu. Tato bakalářská práce dále obsahuje systémový návrh modernizace jednotlivých elektronických obvodových řešení.
Modernisation of the AAR RADAR module
Keywords: radarový modul; modernizace modulu; přehledový radiolokátor; návrh modernizace; modul AAR; multiplexer; LED indikace; regulace.; radar module; modernisation of modul; surveillance radar; design of modernisation; modul AAR; multiplexer; LED indicator; regulation