Manažerské kompetence v rozvoji studentů EF JU - Lišková, Michaela (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu manažerských kompetencí studentů Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích oboru Řízení a ekonomika podniku s návrhem rozvoje klíčových kompetencí pro zvýšení jejich konkurenceschopnosti na trhu práce. Výsledky byly zpracovány na základě dotazníkové šetření pro studenty a manažery podniků se zaměřením na měkké kompetence stanovené Centrální databází kompetencí.
Managerial competences in EF JU student´s development
Keywords: kompetence; měkké dovednosti; manažerské kompetence; manažer; competences; soft skills; managerial competences; manager