Mezinárodní obchod se dřevem - Dvořáčková, Tereza (Jihočeská univerzita, 2017)
Práce se zabývá aktuálním stavem lesnictví a dřevozpracujícího průmyslu a aktuálním stavem zahraničního obchodu se dřevem. Na závěr stanovuje kritické faktory, návrhy a doporučení.
International Trade with Wood
Keywords: mezinárodní obchod; lesní hospodářství; dřevozpracující průmysl; obchod se dřevem; International Trade; Forestry Economics; Timber Industry; Trade of Wood