Měření prašnosti a hlukových aspektů při ošetřování zemědělských komodit atmosférickým plazmovým výbojem GA. - Salát, Vojtěch (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem této bakalářské práce je úvod do problematiky ošetřování zemědělských komodit atmosférickým plazmovým výbojem GA. Zhodnotit vliv prašnosti a hlučnosti na zdraví operátora při ošetřování zemědělských komodit atmosférickým plazmovým výbojem GA. Hodnoty byly měřeny za pomoci kalibrovaných přístrojů, jako jsou TSI DustTrak 8530 a Brüel & Kjaer typ 2270.
Measurement of dust and noise aspects in agricultural commodities processing by atmospheric plasma discharge GA.
Keywords: plazma; výboj; hlučnost; prašnost; ošetřování plodin; plasma; discharge; noise; dust; crop treatment