Využití dramatické výchovy ve volnočasových zařízeních pro matky s dětmi - Kováčová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato práce se zabývá tématikou dramatické výchovy. Konkrétně zkoumá možnosti využití metod, které tento obor nabízí, za účelem rozvíjení psychických a sociálních dovedností dítětě, jakož i vztahu mezi dítětem a matkou.
Utilization of Dramatic Education in Leisure-Time Facilities for Mothers with Children
Keywords: Volný čas; dramatická výchova; hra; matka a dítě; funkce; hodnoty a cíle DV; free time; dramatic education; game; mother and child; functions; merits; and goals of dramatic eduacation