Analýza přínosů elektronických učebních textů ve výuce na katedře zemědělské, dopravní a manipulační techniky. - Daňhel, Vojtěch (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem práce je provést analýzu elektronických čtecích zařízení a z hlediska technický a uživatelských parametrů stanovit možnosti jejich využití při studiu předmětů v oboru dopravní a manipulační techniky. Provést dotazníkový průzkum mezi studenty, srovnání elektronických čtecích zařízení na současném trhu a udělat ekonomický přehled.
Analysis of the benefits of electronic textbooks in teaching in the Department of Agriculture, transport and handling equipment.
Keywords: optika; elektronické čtečky; E-knihy; optics; electronic readers; e-books