Rukověť výuky plavání pro učitele a rodiče dětí na I. stupni ZŠ - Marková, Miroslava (Jihočeská univerzita, 2011)
Předmětem bakalářské práce ?Rukověť výuky plavání pro učitele a rodiče dětí na I. Stupni ZŠ? je vytvoření ?manuálu? výuky plavání v rámci její začlenění do povinné tělesné výchovy na I. Stupni základní školy. Tento by měl sloužit učitelům, kteří se zúčastňují výuky plavání se svými žáky, k poznání a pochopení významu jednotlivých aktivit, jejich smyslu a významu pro zdravý vývoj dětí, uskutečňovaných v rámci výuky plavání.
Manual of swimming lessons for teachers and parents at the first stage of primary school
Keywords: Výchova; tělesná výchova; učitel; žák; sportovní aktivity; plavání; školní klima; didaktický proces; učivo; komunikace; kooperace; Education; physical education; teacher; student; sports activities; swimming; school climate; teaching process; curriculum; communication; cooperation