Mnohoproblémové rodiny - Vandasová, Petra (Jihočeská univerzita, 2009)
Práce je pojata jako případová studie sociální problematiky mnohoproblémových rodin. Je zaměřena na konkrétní mnohoproblémovou rodinu a charakteristiku specifických sociálních problémů, se kterými se tato rodina potýká. Práce je podložena kazuistikami jednotlivých členů rodiny.
Polyproblematic Families
Keywords: Mnohoproblémová rodiny; zanedbávání; sexuální zneužívání; sanace rodiny; dobrovolnictví; kazuistiky.; Many problems family; unemployment; uncared-for children; sexual abuse; the support of the family; voluntary beneficence; casuistry.