Srovnání současného stavu výuky gymnastiky u oboru Tělesná výchova na vysokých tělovýchovných školách v České republice - Šebková, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem mé diplomové práce je srovnání současného stavu výuky gymnastiky u oboru Tělesná výchova na veřejných vysokých tělovýchovných školách v České republice. Součástí práce je analytická část, která popisuje zastoupení gymnastiky při studiu tělesné výchovy. Analytická část obsahuje údaje o jednotlivých předmětech, jejich obsahu a hodinových dotacích. V syntetické části je srovnání hodinové dotace gymnastických předmětů na vysokých tělovýchovných školách.
Comparison of Current Conditions in Sports Gymnastics Training across Universities in the Czech Republic
Keywords: gymnastika; tělesná výchova; hodinová dotace; jednooborová; dvouoborová; bakalářská; magisterská; gymnastica; physical education; hourly grant; single-subject; two-subject; bachelor; master