Nákupní prostředí ve vybrané maloobchodní jednotce - Gryczová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem této bakalářské práce bude prouzkoumat jednotlivé prvky nákupního prostředí ve vybrané maloobchodní jednotce, kterou bude supermarket Terno České Budějovice. Vedle tohoto výzkumu se tato práce zaměří i na to, zda zákazníci supermarketu vytvořené prvky nákupního prostředí vůbec vnímají a jak na ně konkrétní prvky působí. Po zjištění těchto skutečností na základě dotazníkového šetření, budou následně doplněny možné návrhy na zlepšení takových prvků, se kterými budou zákazníci nejvíce nespokojeni.
The Buying atmosphere in the chosen retail unit
Keywords: Obchod; nákupní prostředí; zákazník; maloobchod; prodejna; desing; zboží; prezentace zboží; potřeby a přání; uspokojení potřeby; vzhled prodejny.; Shop; the buying atmosphere; customers; retail; store; desing; goods; presentation; the need and desire; satisfaction; store layout.