Analýza cestovního ruchu v Českých Budějovicích - Pelíšek, Petr (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce analyzuje cestovní ruch v destinaci České Budějovice s důrazem na nalezení vhodných doporučení pro budoucí rozvoj tohoto turistického regionu. Cílem práce je komparace situace před a po vstupu ČR do EU na základě statistických analytických metod. Dílčími cíli jsou analýza vnějšího a vnitřního prostředí, charakteristika složení portfolia hostů, analýza nabízených služeb a možnosti využívaní různých dotačních titulů.
Analysis of tourism in České Budějovice
Keywords: cestovní ruch; České Budějovice; tourism; České Budějovice