Inovativní metody balení masa - Kubešová, Hana (Jihočeská univerzita, 2015)
Balená masa tvoří převážnou část expedovaného sortimentu masa ve zpracovatelských závodech v České republice. Cílem práce Inovativní metody balení masa bylo zpracovat literární přehled, v němž bude uveden postup zpracování masa, dále změny v mase po porážce a během skladování, včetně inovativních způsobů jeho spotřebitelského balení, kde jsou detailně popsané způsoby zpracování jednotlivých druhů balení masa.
Innovative methods of packing meat
Keywords: maso; technologie zpracování masa; bourárna; balení; vývoj balení; dotazníkové šetření; meat; meat technology; cutting plant; packaging; packaging evolution; survey